2106122771 Πεύκη, Αττικής
hero image
 
 
 
ΣΤΕΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Σχολή Οδηγών Πεύκη Αττικής

Η σχολή οδηγών “Στέφος Δημήτρης” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Πεύκη, δραστηριοποιείται εδώ και 3ης γενιές με την έκδοση διπλωμάτων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, φορτηγών, λεωφορείων και νταλίκας.

Παράλληλα, μπορεί να αναλάβει και τη διεκπεραίωση διαφόρων άλλων αυτοκινητιστικών υποθέσεων, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία.

Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας, παραδίδον καθημερινα μαθήματα οδήγησης σε υποψήφιους οδηγούς, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στις αδυναμίες του κάθε μαθητή, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στο απαραίτητο επιθυμητό επίπεδο και να καταπολεμήσουν όσο μπορούν το άγχος των εξετάσεων.
 

 


 

 
Το πρότυπο κέντρο θεωρίας
της σχολής μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα εκμάθησης για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το δίπλωμα οδήγησης. Τα σύγχρονα οχήματα και ο εξοπλισμός που διαθέτει η σχολής μας είναι σε άριστη κατάσταση και ενδείκνυνται για εκπαίδευση.

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης, η τεχνολογία, η τεχνογνωσία καθώς και η υλικοϋποδομή, μας καθιστά πρωτοπόρους στο χώρο της εκπαίδευσης, προετοιμάζοντας και δημιουργώντας οδηγούς με γνώση και κατάρτιση έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σημερινές ανάγκες οδήγηση.

Προτεραιότητα της σχολής μας είναι η σωστή εκπαίδευση και η προετοιμασία κάθε νέου οδηγού για την απόκτηση του διπλώματος που τον ενδιαφέρει αλλά και οι δημιουργία ευσυνείδητων οδηγών για ένα πιο ασφαλές οδικό δίκτυο.
 

 


 

 
Το ευχάριστο κλίμα και το όμορφο περιβάλλον, σε συνδυασμό με το ήθος και τις γνώσεις μας, κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε υποψήφιου μαθητή, με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύεται και εμείς με την σειρά μας να του μαθαίνουμε τα μυστικά του τιμονιού.
 
 
 
 
Επισκεφτείτε την σχολή οδηγών μας
στην Πεύκη Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε υπόθεση σας ενδιαφέρει.